Vår

MENY

Husets 3-retters middag

A1. Canton kjøkken

Forrett:

Gyoza

Pannestekt dumplings med svinekjøtt og soya-chilli dip (g,s)

Hovedrett:

Tasty pork buns

Chiliglazed svin indrefilet, serveres m/dampet hvetebuns og grønnsaker. Sausen er laget av eple, chili og hvitløk (m,g,s)

Dessert:

Sjokoladefondant m/vaniljeis (e,l,s,g)

Per pers.

409,-

A2. Sichuan kjøkken (Veldig Sterkt!)

Forrett:

Peking Suppe

Peking Suppe hot & sour (s,g,e)

Hovedrett:

"Der landet møter vannet"

Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, biff, scampi og grønnsaker. Sterkt. (s,i,k,f,g)

Dessert:

Frityrstekt banan med iskrem (g,l)

Per pers.

389,-

A3. Orient mix

Minst 2 personer.

Forrett:

Fingermatstallerken

Vårruller, scampi og wonton (g,k,s,c,m)

Hovedrett:

Strimlet innbakt kylling

Serveres med sursøtsaus og

Surf & Turf

Okse indrefilet og scampi i wok med brokkoli.
Litt sterkt (g,k,s)

Dessert:

Hjemmelaget Tiramisu (e,g,l)

Per pers.

409,-

A4. Pekingand Menu

Minst 2 personer.

Forrett:

Suppe m/andekjøtt

Bambus og purre, litt sterkt.

Vårruller

Med and og sweetchili dip (g,s,e,m)

Hovedrett:

Peking duck

Sprøstekt and med hoisin-saus. Serveres med pannekaker og grønnsaker (g,m,p,s)

Dessert:

Mangosorbet med frukt

Per pers.

429,-

Forretter

01.

2 stk. Vårruller

2 stk. sprøstekte, hjemmelagde vårruller m/sweetchili-dip (f,b)

79,-

02.

Thai Lak Tong

Thailandsk fiskesuppe med grønnskjell og urter (f,b)

89,-

03.

Won Tong Suppe

Svinekjøtt innbakt i pastablad (g,m)

79,-

04.

Peking Suppe

Hot & sour m/skinke (s,e,g)

79,-

05.

Wo Tiep

Pannestekt dumpling med svinekjøtt og soya-chilidip (g,s)

89,-

06.

Frityrstekt Scampi

Med salat og sursøtsaus (g,k)

87,-

07.

DimSum Kurv

Minivåruller, dampet rekedumpling og svinedumpling (For en eller flere personer) (g,k,s,c)

225,-

08.

Fingermat-Tallerken

Fritert scampi, vårruller og wontong. Snacks plate (For en eller flere personer) (g,k,s,c,m)

215,-

Havets delikatesser

12.

Frityrstekt Scampi

Frityrstekt scampi med sursøt saus (g,k)

219,-

14.

Sichuan RaHa

En scampirett med Sichuan krydder. Serveres m/grønnsaker som bokchoi, frisk chili, vårløk og sukkererter (k,s)

225,-

15.

Malaysisk Spicy Prawns

Tigerscampi på spyd og grønnsaker wokstekt i en saus basert på thai-karri, kokosmelk og peanøttsaus. Toppet med sesam og cashew (m,k,c,p)

239,-

18.

Gaen Phed – Kung & Phrae Myk

Scampi og blekksprut i thai-karri, sitrongress, koriander og grønnsaker (b,k,p)

Litt sterkt

225,-

19.

Tempura Fish Plate

Steinbit, scampi og akkar. Serveres m/grønn asparges, bokchoi i Sichuan vineddikksaus (f,k,g,m,b)

259,-

Kyllingretter

20.

Gong Bao Kylling

ristet kyllingfilet med lett woket grønnsaker, cashewnøtter og frisk chili i en krydret soyasaus (c,s,g)

195,-

21.

Canton Chicken Crisp

m/ananas og stir-fry grønnsaker i sursøt saus (g)

185,-

22.

Kylling Chopsuey

Kylling med grønnsaker i en mild soyasaus (s)

139,-

23.

Sichuan Kyllingbryst

Sichuan kyllingbryst på spyd. Serveres med assorterte grønnsaker og Sichuansaus laget m/chilli, hvitløk og ingefær med et tilsmak av peanøtter (m,p,s,g)

195,-

24.

Kyllingfilet i Karrisaus

Kyllingfilet i karrisaus woket sammen med babymais, vannkastanjer, brokkoli og løk.

185,-

27.

Woket Kylling

Kylling i biter woket med ananas, grønnsaker og sursøt saus.

149,-

28.

Innbakt Kyllingfilet

Innbakt kyllingfilet med sursøt saus (g)

179,-

Anderetter

25.

Xiang Cui Ya

Serveres med krydret hjemmelaget hoisin-saus, ananas, fritert løk og squash (g,m,p,s)

245,-

26.

Ra Dou Chi Ap Pin

Soyabraissert and m/sukkererter, brokkoli, squash, sopp og frisk chili. Serveres m/en bolle av sprøstekte nudler (s,g,e)

229,-

29.

Crispy Duck

serveres med pannekaker, julienne grønnsaker, hjemmelaget hoisin-saus. Halv and for 2 personer (g,m,p,s)

459,-

Svinekjøtt retter

30.

Koloyuk

Frityrstekt svinefilet lett woket i sursøt saus med grønnsaker (e,g)

185,-

31.

Innbakt Svinefilet

Innbakt svinefilet med sursøt saus (g)

179,-

32.

HongShao

Langtidsstekt svinenakke marinert i en søtlig soyasaus m/woket grønnsaker, serveres i ildfast form (g,s,l)

209,-

36.

Tasty Pork Buns

Chiliglazed svin indrefilet, serveres med dampet hvetebolle og grønnsaker. Sausen er laget av eple, chili og hvitløk (m,s,g)

229,-

Biffretter

38.

Biff Chop Suey

klassisk rett med biff i skiver og friske grønnsaker i en mild soyasaus (g,s)

179,-

39.

Surf & Turf

Indrefilet av okse og scampi woket med dampet brokkoli (s,k,g)

Litt sterkt

259,-

40.

Strimlet Biff

Strimlet biff med løk, purreløk og vårløk. Sausen er laget av en asiatisk peppersaus m/frisk pepperkorn, hvitløk og ingefær (g,s)

189,-

41.

Biff i karrisaus

Med grønnsaker

149,-

42.

Biff Oriental

Biff i skiver woket med grønnsaker i satepaste og en raffinert chili-hvitløkssaus.

189,-

44.

Pan Pan Biff

Ristet biff med frisk chili og sesam. Serveres med woket sopp, bambus og gulrøtter.(s,m,g)

195,-

45.

Gaeng Keo Wan

Biff og kylling i kokosmelk, grønn karri, peanøtter, koriander og grønnsaker (p)

Litt sterkt

195,-

Spesialretter

48.

”Der landet møter vannet”

Retten serveres i en ildfast form, under lokket vil du finne kylling, biff, scampi og grønnsaker (s,i,k,f,g)

Litt sterkt

225,-

49.

“Havets fire gleder”

En skalldyr-rett som består av kamskjell, scampi, grønnskjell og steinbit m/grønnsaksterninger og koriander, lages i en krydret østerssaus saus (s,i,k,f,g,b)

235,-

50.

Tien Tien Hot Pot

Anderagu i skiver med grønn asparges, poku sopp, sukkererter og vårløk i en raffinert svartbønnesaus (g,s,i)

Litt sterkt

235,-

61.

Mongolsk Hot Pot

Marinert, mørnet indrefilet av okse og kamskjell. Serveres med shitake sopp, asparges og selleri i en spicy bønnesaus basert på kinesiske urter og gojibær (s,i,b,g)

279,-

Stekt ris, nudler & grønnsaker

51.

Stekt ris

Med egg, skinke, kylling og grønnsaker (e)

175,-

52.

Chow Mein

Stekte nudler med biff og grønnsaker (e,g,s)

175,-

53.

Lo-Han Cai (vegetarisk)

Buddistenes grønnsaksrett m/tofu. Serveres i en ildfast form i en lys soyabønnesaus (g,s,m)

189,-

54.

Stekt ris m/sjømat

Stekt ris med sterk sjømat.

159,-

Barnemeny

55.

Grillet kylling og pommesfrites

Grillet kylling og pommesfrites

95,-

56.

Pølse med pommesfrites

Pølse med pommesfrites

87,-

57.

Kinesisk barnetallerken

Krispy kylling med salat og sursøtsaus (ng)

129,-

Kontinentale retter

62.

Svinekoteletter med surkål

Svinekoteletter med surkål

195,-

65.

Indrefilet

Indrefilet med løk og béarnaise saus (n,l)

297,-

66.

Pepperbiff av indrefilet

Pepperbiff av indrefilet (n,g)

297,-

67.

Grillet kylling

Grillet kylling med pommesfrites og salat (e,n)

189,-

68.

Stekt steinbit

Stekt steinbit m/løk, salat og poteter (f,l)

269,-

Dessert

80.

Innbakt banan

Innbakt banan med iskrem og karamellsaus (g,l)

93,-

82.

Banansplitt med sjokoladesaus

Banansplitt med sjokoladesaus (l)

87,-

84.

Varm eplepai

Varm eplepai med krem og is (g,l,e,s)

87,-

85.

Mangosorbet med frukt

Mangosorbet med frukt

105,-

86.

Hjemmelaget Tiramisu

Hjemmelaget Tiramisu (e,g,l)

113,-

87.

Sjokoladefondant m/vaniljeis

Sjokoladefondant m/vaniljeis

125,-

Tilbehør:

Stekt ris og stekte nudler som tilbehør (e,g,s)

kr 55,-

Valg av sterkhetsgrader

Medium - Krydringen er pikant, de fleste tåler denne styrken.
Sterk - Passer for de som er vant til sterk mat og liker litt ekstra futt.(merket med 1 chili)
Ekstra sterk - Dette er HOT. Du vil sannsynligvis få svetteperler på pannen når du spiser.
Øl & Mineralvann
Hvitvin

251. Husets hvitvin

Dunavár Chardonnay, tørr (Ungarn)

Lys grønngul, fruktighet med hint av eple.

Alle viner inneholder sulfitt (t)
Rødvin

201. Husets rødvin

Riscal 1860 Tempranillo (Spania)

Fruktig med noter av røde bær. Fint preg av bær, urter og litt fat.

Hvitvin

251. Husets hvitvin

Dunavár Chardonnay, tørr (Ungarn)

Lys grønngul, fruktighet med hint av eple.

Vermut

311. Martini Bianco

76,-

Italia, søt

312. Martini Rosso

76,-

Italia, søt

313. Campari bitter

76,-

Sherry

321. Amontillado Superior

76,-

Halvtørr
Likør
Whisky (malt gluten)
Gin
Vodka
After Dinner Drink "Long Drinks"

Mandag – Lørdag: 12:00 – 22:00

Dine in eller Take Away

Søndag: 13:00 – 22:00

Dine in eller Take Away

Take Away

Bestill